Mongstad Museet
Kurs for skiftbemanning Equinor 5

Publisert av Kjell Dahle den 05.02.20.
Tirsdag 4. februar var det atter kursdag for driftsoperatører på museet. Nå var det hovedsaklig F-skiftet som var her og fikk faglig påfyll. Ca 40 operatører var gjennom tilsvarende program som tidligere kursdager. Deltakerne gav uttrykk for at dette var et veldig bra opplegg, og enkelte sa at det var et av de beste kursene de hadde vært på. En fjær i hatten for kurskoordinator Janne Stensund og oss "gamle gubber" Da kurset var ferdig, var det "fotoseanse" hvor vi som har vært ansvarlig for kurset ble avbildet, med unntak av John Jørgenvik som var gått litt tidligere på dag. De øvrige er med på bilde nedenfor, og er fra venstre: Herman Titlestad, Arvid Rosnes, Kjell Dahle, Janne Stensund, Trond Knudsen, Olav Jetmundsen, Alf Sætran, Svein Gjelsvik og Harald Hansen.
image.title